Високият холестерол предразполага към сърдечно-съдови  заболявания. Но какво всъщност представлява

...
Високият холестерол предразполага към сърдечно-съдови  заболявания. Но какво всъщност представлява
Коментари Харесай

Не ги пренебрегвайте: Това са симптомите на висок холестерол

Високият холестерол подготвя към сърдечно-съдови  болести. Но какво в действителност съставлява той и по какъв начин може да разберем, че равнищата му са прекомерно високи.
Холестеролът е мастно вещество, което се намира в мембраните на всички кафези и взе участие интензивно в процеса на тяхното формиране.  Обикновеноне се съпровожда от никакви признаци. Единствено кръвен тест оказва помощ за идентифициране на казуса. Но все пак има няколко необикновени недоволства, показващи, че нещо в тялото ни не е наред. 
Ето кои са признаците, на които би трябвало да обърнете внимание.
Болки в ръцете и краката
Високите равнища на холестерол постоянно предизвикват болежка в ръцете и краката. Факт е, че холестеролните плаки запушват кръвоносните съдове и това води до нарушение на кръвопритока и болежка.
 Холестерол - какво да ядем и пием, с цел да го понижим и направляваме Холестерол - какво да ядем и пием, с цел да го понижим и направляваме
Експерти показаха питателните субстанции и добавки за намаление на неприятния холестерол, заяви вестник " Експрес ", представен от БГНЕС. Първа...
При някои пациенти недоволствата са свързани с изтръпване в ръцете и краката. Запушването на артериите към сърцето ясно се демонстрира от болежка в гърдите от лявата страна. В случая болката може да се популяризира до шията. Това постоянно се пояснява като сигнал за иден инфаркт.
Болка в тила
Болка в тила, която нормално не се повлиява от нищо, допуска задръстване на кръвоносните съдове в тази част на тялото. Ако не бъдат подхванати съответните дейности, това положение може да докара до инсулт.
 

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР